Bokföring & redovisning

Bokföring och redovisning i Piteå

SESEK Ekonomi är ert engagerade ekonomiteam för bokföring och redovisning i Piteå! Vi är en omtyckt redovisningsbyrå som specialiserar oss på att erbjuda professionell hjälp med bokföring och redovisning i Piteå, anpassad efter just era unika behov. Oavsett om ni behöver hjälp med den dagliga bokföringen eller fullständiga redovisningstjänster, står vi redo att stötta er verksamhet med vår omfattande expertis. 

Som kund hos SESEK Ekonomi kan du tryggt lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen och redovisningen till oss. Vi bokför allt material och skickar lättförståeliga periodrapporter tillbaka till dig med all information du behöver.

Vi finns lokalt i Piteå men arbetar digitalt överallt för att ge er tillgång till förstklassig service var ni än befinner er. Ta kontakt med oss idag för att diskutera hur vi tillsammans kan arbeta för att nå era ekonomiska mål. 

Vi utför och levererar följande:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månatlig avstämning av balanskonton
  • Upprättande av moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Månatlig balans- och resultatuppföljning

Hjälp med bokföring och redovisning i Piteå

Vårt mål är att vara er trygga ekonomipartner. Vi erbjuder omfattande hjälp med bokföring och redovisning i Piteå och strävar efter att göra din vardag enklare och mer effektiv. Vi på SESEK Ekonomi förstår vikten av pålitlig ekonomisk hantering och strävar efter att ge er de verktyg och den kunskap som krävs för att er verksamhet ska blomstra. Vi erbjuder en rad tjänster inom hjälp med bokföring och hjälp med redovisning, så att ni kan fokusera på att expandera och utveckla er kärnverksamhet.

Kontakta oss på SESEK Ekonomi för att få mer information om hur vi kan bistå just er verksamhet med professionell hjälp med bokföring och redovisning. Vi finns här för att få er att växa och utvecklas.

Vi utför er löpande bokföring 

Löpande bokföring är grundläggande för att upprätthålla ordning i företagets ekonomi, underlätta budgetering och förbereda för korrekt skatterapportering. Vi på SESEK Ekonomi utför er löpande bokföring med största noggrannhet och effektivitet. Genom att anlita oss får ni tillgång till expertis och skräddarsydda tjänster som säkerställer att er ekonomihantering alltid är uppdaterad och korrekt.

Kontakta oss på SESEK redan idag för att diskutera hur vi kan underlätta er vardag genom att utföra er löpande bokföring.

Hjälp med bokföring för aktiebolag

För aktiebolag kan bokföringen vara särskilt utmanande i och med striktare regler och krav. SESEK Ekonomi har specialistkompetens inom bokföring för aktiebolag och kan erbjuda anpassad hjälp baserat på ditt företags specifika förutsättningar och behov. Oavsett om ni bedriver ett start-up eller ett väletablerat företag, kan vår expertis inom hjälp med bokföring till aktiebolag i Piteå säkerställa att ert företags ekonomiska dokumentation är korrekt, tidsspecifik, och uppfyller alla regelkrav.

Kontakta oss på SESEK Ekonomi idag för professionell hjälp med bokföring för ert aktiebolag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era behov.

Administration 

Utöver den löpande bokföringen erbjuder SESEK Ekonomi även andra administrativa tjänster.

  • Upprättande av lönespecifikationer och kontrolluppgifter
  • Betalning av leverantörsfakturor
  • Kundfakturering
  • Kontroll av inbetalningar
  • Kontorstjänst

Inom lönehantering kan det vara svårt att veta hur till exempel semester och sjukdom ska bokföras. Som kund rapporterar du därför bara lönegrundande uppgifter till oss så ordnar vi resten.

Om du vill ha hjälp med kontroll av företagets kund- och leverantörsreskontra ordnar vi med läsaccess till ditt företags bankkonto. Det gör att vi alltid vet om någon kund inte betalat en faktura du ställt ut eller om du missat att betala någon faktura. På detta sätt får du bättre kontroll över företagets likviditet. Vi kan även ta på oss att sköta dina betalningar.

Som kund hos SESEK Ekonomi kan vi hjälpa dig med faktureringen på det sätt som passar dig bäst. För kunder som själva vill skicka ut fakturapåminnelser finns kundreskontran inkluderad i periodrapporten som stöd. För kunder som vill få hjälp med att skicka ut fakturapåminnelser hjälper SESEK Ekonomi gärna till med det också.

Vid behov av kontorsadministration erbjuder SESEK Ekonomi kontorsresurs några timmar i veckan på plats hos dig. Tjänsten utformas enligt ditt önskemål.